Met de juiste hypotheek, geen zorgen!

 

Hypotheeklasten kunnen in de loop der jaren veranderen, zo ook uw persoonlijke en financiƫle situatie. Onze hypotheekadviseur zal hier tijdens het hypotheekgesprek alle nodige aandacht aan schenken.

Uw huis of verbouwing wordt gefinancierd met een hypotheek. Daarbij is het belangrijk dat u de maandelijkse lasten nu en in de toekomst kunt blijven betalen. U bepaalt zelf natuurlijk hoeveel geld u maandelijks kunt besteden aan uw hypotheek. Maar de banken hebben normen voor wat maximaal mogelijk is. Wat u kunt lenen hangt af van uw inkomen, de waarde van uw woning en belastingregels.

Wat betekent dit voor u?
Nieuwe wijzigingen van belastingregels leiden helaas in veel gevallen tot hogere hypotheeklasten. Vooral starters op de woningmarkt krijgen hierdoor minder mogelijkheden en zijn duurder uit bij het afsluiten van hun hypotheek. Maar ook de huisbezitter, die wil verhuizen krijgen te maken met hogere hypotheeklasten.

Nieuwe kansen en mogelijkheden.
Ondanks beperkingen zijn er volop kansen om een andere woning te kopen. De huidige huizenprijzen zijn gedaald en het rentepercentage is gunstig. Met dat gegeven weet u bovendien waar u de komende 30 jaren aan toe bent! Gaan uw gedachten uit naar een nieuwe woning?

Advas houdt alle wijzigingen en mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek nauwlettend in de gaten om u het best passende advies te geven.
Maak voor meer informatie vrijblijvend een AFSPRAAK met Advas Adviesgroep om alle mogelijkheden te bespreken.

spacer
spacer


Neem contact op met Advas

Aanmelden digitale nieuwsbrief

Lee hier onze laatste nieuwsbrief