De juiste verzekering voor uw vervoermiddel.

 

Uw auto, motor, scooter, bromfiets, boot of caravan bij Advas is het goed verzekerd met een goede dekking tegen scherpe premie. Een verzekering afsluiten op basis van alleen een lage premie biedt vaak bij schade niet altijd de verwachte dekking. Advas Adviesgroep heeft alle kennis in huis om te adviseren en u te helpen bij het maken van de juiste verzekering die bij u en uw voertuig past.

De juiste premie en dekking.
WA verzekering
Wettelijk bent U voor uw auto of motor minimaal verplicht een verzekering af te sluiten tegen schade aan derden. Daarnaast bieden alle verzekeraars een variëteit van verzekeringen aan voor verschillende voertuigen:

Beperkt of Mini-casco
Verzekerd schade aan auto of motor door o.a. brand, diefstal en glasbreuk. Schade aan helm en motorkleding is ook verzekerd.

Volledig Casco of All-risks
Dekt vrijwel alle mogelijke schadeoorzaken. Voor nieuwe voertuigen geldt een nieuwwaarderegeling (afhankelijk van de verzekeraar). Advertenties met
autoverzekeringspremies zijn niet altijd even duidelijk.

Men dient hiermee rekening te houden:
  • Waarde en leeftijd van de auto.
  • Aantal opgebouwde schadevrij gereden jaren.
  • Uw leeftijd en woonplaats.
  • Beveiliging van de auto (vanaf € 40.000,=).
  • Aantal kilometers dat u per jaar rijdt.
  • Geldig kentekenbewijs.
Uitgifte van nieuwe kentekenbewijzen worden vanaf 1 januari 2014 vervangen door een creditcardformaat kentekenbewijs met chip.

Advas Adviesgroep beschikt over uitgebreide mogelijkheden om autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Niet alleen de premie, maar ook de polisvoorwaarden. Uw verzekering rechtstreeks afsluiten bij de maatschappij is in de meeste gevallen zeker niet voordeliger.
65% van alle nieuwe autoverzekeringen worden via een intermediair afgesloten! Wij vergelijken en selecteren voor u de meest geschikte auto- en motorverzekeringen.

Neem CONTACT op met Advas Adviesgroep voor het kiezen van de best passende verzekering.


spacer

Neem contact op met  Advas
spacer