Advas Adviesgroep is op zoek naar
Relatiemanager Binnendienst Particuliere en MKB-klanten.

 

Werken voor Advas Adviesgroep betekent onderdeel zijn van een hecht team binnen een dynamisch bedrijf. Als relatiemanager onderhoud je contacten met particuliere kernrelaties. Voor MKB-klanten ondersteun je de buitendienstadviseurs en handel je zelfstandig zaken af. Je bent het vertrouwde aanspreekpunt voor een vaste kring klanten. Je beantwoordt hun vragen, muteert en offreert verzekeringen, je regelt schades en adviseert over het afsluiten van verzekeringen.

Het Advas-kantoor aan de rand van Eindhoven-Centrum is je basis. Daar bel en mail je met klanten en ontvangt ze op kantoor.

Je zet je kennis en vaardigheden in om je klantenkring te ont-zorgen. Proactief aandacht geven, inzicht en overzicht creëren zijn kernbegrippen voor de geschikte kandidaat. Door je ondernemende houding ben je in staat zelf zaken op te pakken en af te werken.

Je bent actief op zoek naar mogelijkheden om te leren en denkt na over manieren om activiteiten en processen te verbeteren. Je kijkt met een frisse blik naar ontwikkelingen in de financiële adviesmarkt en denkt mee in de groeidoelstelling van Advas Adviesgroep.

Advas Adviesgroep biedt je de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen zowel op het professionele als het persoonlijke vlak. Je neemt zelf de verantwoordelijkheid voor je leerproces en zal hierbij professionele coaching ontvangen.

Functie Eisen:

  • Minimaal Wft Schade (particulier en zakelijk), of bereid deze opleidingen binnen korte termijn te behalen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent klantgericht, proactief, ambitieus, ondernemend, verantwoordelijk en collegiaal
  • Je hebt een open mind voor ontwikkelingen in de financiële adviesmarkt.

Advas Adviesgroep biedt haar kandidaat:

  • Een 60% arbeidsovereenkomst met flexibele werktijden.
  • Een open en plezierige werksfeer in een eigentijds ingericht kantoorpand.
  • Ruimte voor creatieve ideeën en een eigen inbreng.
  • Mogelijkheid om door te groeien naar financieel adviseur.
  • Coaching on the job.
  • Een marktconform salaris met daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden w.o. 13e maand, pensioenregeling en studiekostenregeling.

Interesse?
Bel of mail Marcel Hardeman (directeur/eigenaar):
Marcel.hardeman@advas.nl
tel. 040-2573544
mob. 06-51628799

vacature downloaden? (klik hier)

 

Vacature Advas Adviesgroep